(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');ga('create', 'UA-53116108-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Leveringsinformatie

Leveringsinformatie Charms4U
Versie 1.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 11 november 2014.

Levertijden

Charms4U streeft er naar om uw bestelling binnen 48 uur na ontvangst van betaling te verzenden.

Indien u producten in uw bestelling heeft welke niet als 'niet op voorraad' zijn aangegeven tijdens het bestellen zullen wij u zo spoedig mogelijk na bestelling informeren over de verwachte levertijd.

Verzending

Charms4U verzend de producten uitsluitend per PostNL naar Nederland. PostNL levert doorgaans binnen 1-2 dagen. Na verzending ontvangt u van ons een tracking nummer zodat u de zending kunt volgen.

Bij uw bestelling heeft u de volgende mogelijkheden voor de verzending:

 • Levering aan huis, of aan een ander tijdens het bestelproces opgegeven adres.
  (PostNL biedt de bestelling maximaal 2 maal bij u aan. Daarna kunt u de bestelling ophalen op het dichtstbijzijnde postkantoor)
 • Levering op een PostNL PakjeGemak afhaalpunt
 • Op afspraak afhalen bij Charms4U
  (Zodra de bestelling gereed ligt nemen wij contact met u op om een afspraak te maken)

Verzendkosten

Bij bestellingen boven de 25 euro brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Onder de 25 euro bedragen de verzendkosten 4,95 euro inclusief B.T.W.

Betaling

Betaling kan middels de volgende betalingsmethoden:

 • Via  iDEAL: betaling via internet, direct via uw eigen bank. De iDEAL betaling loopt via Stichting SISOW
  Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt. Middels deze optie loopt uw bestelling geen vertraging op als gevolg van het verwerken van de betaling.
 • Via bankoverschrijving: betaling via uw eigen bank. U kunt het geld overmaken op rekening NL58INGB0007250793 t.n.v. iRepairService
  Verwerkingstijd van een betaling via bankoverschrijving is doorgaans 1-2 werkdagen nadat de betaling is uitgevoerd.
 • Contant, PIN of Creditcard (VISA & MasterCard) bij afhalen.
  Indien u er voor kiest om de bestelling te komen afhalen, of liever niet vooruit betaalt kunt u ook contant, per pin of per creditcard betalen bij het afhalen van de bestelling.

Retourneren

Indien u een product wilt retourneren dan kan dat uiteraard. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de gehele bestelling.
Gebruik hiervoor het retour formulier dat u op de website kunt vinden, of via deze link.

Stuurt u de producten binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour aan ons toe.

De verzendkosten voor het retourzenden van producten komen voor rekening van de koper. Wij adviseren met klem om deze met een trackingnummer te verzenden, om misverstanden over de retourzending te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld middels de pakketpost van PostNL (kosten hiervan zijn 6,95 euro). 

Bij retourzending van de gehele bestelling zal het gehele aankoopbedrag (product(en) en verzendkosten) op uw rekening worden teruggestort.
Bij retourzending van een of meerdere producten uit uw bestelling zal het bedrag van de geretourneerde product(en) worden teruggestort.
Het geld zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourmelding worden teruggestort (indien wij de retour van u binnen 14 dagen ontvangen hebben).

Retour van hygiëne gevoelige producten

Onze piercings zitten in een gesealde, transparante, verpakking zodat u het product kunt bekijken als u het ontvangen heeft. Retourneren van piercings is uitsluitend mogelijk als deze seal niet verbroken is, dit in verband met het oog op de hygiëne. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Charms4U
Johan Wagenaarstraat 1
7557 VG  Hengelo OV
074 80 80 244
info@charms4u.nl