(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');ga('create', 'UA-53116108-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Retouraanvraag

Indien u een product wilt retourneren dan kan dat uiteraard. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de gehele bestelling.
Gebruik hiervoor onderstaand retour formulier.

Stuurt u de producten binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour aan ons toe.

De verzendkosten voor het retourzenden van producten komen voor rekening van de koper. Wij adviseren met klem om deze met een trackingnummer te verzenden, om misverstanden over de retourzending te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld middels de pakketpost van PostNL (kosten hiervan zijn 6,95 euro). 

Bij retourzending van de gehele bestelling zal het gehele aankoopbedrag (product(en) en verzendkosten) op uw rekening worden teruggestort. Bij retourzending van een of meerdere producten uit uw bestelling zal het bedrag van de geretourneerde product(en) worden teruggestort.

Het geld zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourmelding worden teruggestort (indien wij de retour van u binnen 14 dagen ontvangen hebben).

Retour van hygiene gevoelige producten

Onze piercings zitten in een gesealde, transparante, verpakking zodat u het product kunt bekijken als u het ontvangen heeft. Retourneren van piercings is uitsluitend mogelijk als deze seal niet verbroken is, dit in verband met het oog op de hygiene. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw gegevens

* Voornaam:


* Achternaam:


* E-mail adres:


* Telefoon:


* Bestelnummer:


Besteldatum:

Product informatie & Reden van retour

* Product:

* Model:

Aantal:
* Reden van retour:
Product is geopend:


Fout(en) of andere opmerkingen:
Voer de onderstaande code in: